Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@12:00:14 GMT

ارنباط جراحی کاهش وزن با ریسک سرطان روده

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۵۲۲۱

ارنباط جراحی کاهش وزن با ریسک سرطان روده

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، افراد چاق در مقایسه با جمعیت با وزن نرمال، ۳۴ درصد بیشتر با ریسک ابتلاء به سرطان روده مواجه هستند، اما مطالعه جدید نشان می‌دهد هر نوع عمل جراحی کاهش وزن می‌تواند این ریسک را به حالت عادی بازگرداند.

دکتر «لارنت بالی»، سرپرست تیم تحقیق از مرکز بیمارستان دانشگاه نیس فرانسه، در این باره می‌گوید: «افراد رده سنی ۵۰ تا ۷۵ سال نگران احتمال ابتلاء به سرطان کلورکتال (روده بزرگ) هستند و باید به طورمنظم تحت آزمایش غربالگری قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی در ادامه می‌افزاید: «در مورد افراد چاق در رده سنی ۵۰ تا ۷۵ سال، نتایج مطالعات ما نشان می‌دهد انجام عمل جراحی کاهش وزن با کاهش ریسک ابتلاء به سرطان کلورکتال مرتبط است.»

در این مطالعه، محققان فرانسوی داده‌های جمع آوری شده مربوط به بیش از یک میلیون فرد چاق در رده سنی ۵۰ تا ۷۵ سال را بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ بررسی کردند.

در طول ۵ سال پیگیری وضعیت این افراد، بیش از ۱۳ هزار نفر به سرطان روده یا مقعد مبتلا شدند. در بین افرادی که عمل جراحی کاهش وزن انجام داده بودند نرخ سرطان کلورکتال ۰.۶ درصد بود. در مورد افرادی که این عمل را انجام نداده بودند این ریسک ۱.۳ درصد بود.

محققان عنوان می‌کنند: «ما همیشه فکر می‌کردیم که چاقی عامل ابتلاء به دیابت و بیماری قلبی و مشکلات عروقی است. اما در حقیقت چاقی و افزایش اندازه دورکمر با ابتلاء به تمامی بیماری‌های مزمن مرتبط است.»

زمانی که افراد چاق هستند، احتمال مقاومت انسولین در آن‌ها بالاتر است و این به معنای تولید انسولین بیشتر، یعنی فاکتور رشد تومور، است.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت سرطان روده جراحی کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۵۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نوشابه‌های رژیمی در تابستان ۱۹۸۲ میلادی به بازار عرضه شده و موجب شگفتی افراد زیادی شدند و طبق ادعای شرکت کوکاکولا این نوشابه‌های زیرو یا با شکر صفر ضرری برای سلامتی افراد ندارد.

بیشتر بخوانید: الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

نوشابه‌های رژیمی راهی برای جلوگیری از وجود قندهای افزودنی هستند، اما اخیراً نوشابه‌هایی با نام «زیرو» نیز کنار آن‌ها وارد بازار شده‌اند. کوکاکولا یک نمونه محبوب از این برندهاست.

به گفته شرکت کوکاکولا هر دو نوشیدنی بدون قند و کالری هستند. با این حال، چرا نوشیدنی ها طعم متفاوتی دارند؟ تفاوت اصلی این است که نوشابه رژیمی با آسپارتام شیرین می‌شود، در حالی که نوشابه زیرو حاوی شیرین کننده‌ای به نام آسه سولفام پتاسیم یا Ace-K است.

در حالی که پزشکان هر دوی این شیرین‌کننده‌ها را سم کامل می‌خواند، اما واقعیت این است که هر دو مورد تایید اداره دارو و غذای آمریکا (FDA) هستند و در حد طبیعی ایمن تلقی می‌شوند.

گفته می‌شود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

پروفسور لارنس یانگ، انکولوژیست در دانشگاه وارویک به نشریه سان گفت: ارتباط مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان همچنان بحث برانگیز است.

مانند بسیاری از خطرات مرتبط با رژیم غذایی و بیماری، این هشدار می دهد که ما باید در مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی احتیاط کنیم، زیرا در خوردن گوشت های فرآوری شده و سایر انواع غذاهای ناسالم زیاده روی می کنیم.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC)، واحد تحقیقات سرطان WHO اعلام کرد که این ایده که آسپارتام ممکن است باعث سرطان (به ویژه سرطان کبد) در افراد شود، بر اساس شواهد محدودی است.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228726 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند