Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان بمانا، پنجشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 2 دستگاه آندوسکوپ پیشرفته برای بیمارستان استاد مطهری جهرم خریداری شده و افزون بر این، مانیتورینگ قلبی و تنفسی برای بیهوشی بیماران و دستگاه A.P.C برای کنترل خونریزی و برداشتن پولیپ، از دیگر تجهیزات خریداری شده در بخش آندوسکوپی این بیمارستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی از داروهای خواب‌ آور و مسکن حین آندوسکوپی در بیمارستان استاد مطهری جهرم استفاده می‌شود.
بمانا اظهار داشت: از دغدغه‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، توسعه فضای فیزیکی بخش آندوسکوپی بیمارستان استاد مطهری است و این مهم نیازمند حمایت خیران است.
وی ادامه داد: در صورت تحقق این امر، می‌توان عمل‌های آندوسکوپی پیشرفته مانند (PEG) لوله‌ای که از طریق دیواره شکم به درون معده بیمار گذاشته می‌شود، درمان واریس‌های مری (EVL) و برداشتن پولیپ‌ در این مرکز درمانی انجام شود.
بمانا افزود: علاوه بر شهرستان جهرم از شهرستان های اطراف و همچنین استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان برای انجام آندوسکوپی و کولونوسکوپی‌ به بیمارستان استاد مطهری جهرم مراجعه می کنند.
شهرستان جهرم در فاصله 193 کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.
آندوسکوپی (درون‌بینی) عمل دیدن و مشاهده درون بدن با مقاصد تشخیصی یا گاهی درمانی است که با دستگاهی به نام آندوسکوپ صورت می‌گیرد.
حفره‌ها و راه‌گاه‌های درون بدن، امکان استفاده از دستگاه آندوسکوپ را برای معاینه پزشکی درون بدن فراهم کرده و
پزشکان برای دیدن پوشش سرخ‌نای (مری) و معده از راه آندوسکوپی، لوله ضخیمی را از حلق بیمار عبور می‌دهند.
در این روش پزشک می‌تواند تصویر ویدیویی آندوسکوپ را به طور مستقیم بر روی مانیتور (نمایشگر) مشاهده و اعضای داخلی‌ بدن را بررسی کند.
پس‌روده‌بینی، کولون‌بینی یا کولونوسکوپی، معاینه و بررسی داخل پس‌ روده (کولون) است که با هدف اقدامات تشخیصی و درمانی با دستگاه پس‌روده‌ بین (کولونوسکوپ) انجام می شود.
برای این کار پزشک با دستگاه کولونوسکوپ که لوله‌ای شکل است و سر آن دوربینی تعبیه شده از راه مقعد وارد روده بزرگ بیمار می‌شود و به بررسی مخاط کولون و راست روده از نظر وجود زخم یا بدخیمی می‌پردازد.
9910 /6118
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی بیمارستان خواب دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان مسکن راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۸۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: نظر به موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تاسیس ۲ رشته پرستاری داخلی-جراحی و پرستاری سلامت جامعه در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه، شمار رشته‌های علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۱۸ رشته افزایش یافت.

دکتر حسن اژدری زرمهری افزود: بعد از بازدید میدانی ارزیابان وزارت بهداشت که بهمن ماه پارسال انجام شد و با توجه به نیاز روزافزون نظام سلامت کشور به پرستاران متخصص در زمینه داخلی-جراحی و سلامت جامعه و همچنین ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه علوم پزشکی، شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی با این درخواست موافقت کرد.

وی گفت: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه دارای ۹۳ عضو هیات علمی و نزدیک به هزار دانشجو با ترکیب ۵۶ درصد زنان و ۴۴ درصد مردان است.

زرمهری افزود: اکنون این دانشگاه دارای رشته‌های پرستاری، هوش‌بری، مامایی، اتاق عمل، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، پرتوشناسی، فوریت‌های پزشکی، بهداشت عمومی، بهداشت حرفه‌ای، زیست فناوری، فیزیولوژی پزشکی، بیوشیمی بالینی، یادگیری الکترونیکی، ۲ مجوز دکترای پژوهشی و نیز دکترای پزشکی در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)، کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی و در چهار دانشکده است.

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس