Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@14:12:27 GMT

آخرین وضعیت جسمی "مشایخی"؟

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۶۳۴۶۸

اوضاع جسمانی جمشید مشایخی که به دلیل چسبندگی روده و برخی مشکلات گوارشی تحت عمل جراحی قرار گرفته بود، رو به بهبود است. ناطقان: جمشید مشایخی که از ۱۳ تیرماه به دلیل ضعف جسمانی و مشکلات گوارشی در بیمارستان بستری بود، روز چهارشنبه ۲۰ تیرماه بنا به تشخیص پزشک به دلیل چسبندگی روده تحت عمل جراحی قرار گرفت.

پسر جمشید مشایخی ضمن تشکر از تیم پزشکی این هنرمند پیشکسوت در گفت‌وگویی با ایسنا بیان کرد: حال پدر بعد از این عمل جراحی که روز چهارشنبه(۲۰ تیرماه) انجام شد، خیلی بهتر است و دیروز توانست راه بروند و غذا بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت عمل موفقیت آمیزی بود.

سام مشایخی ادامه داد: به گفته پزشک ایشان عمل خیلی خطرناکی بود و صفرایشان هم سنگ داشت بنابر این باید دو عمل جراحی انجام می‌شد. اما خوشبختانه عمل خوبی بود و شانس بزرگی که آوردیم این بود که بیماریشان، چسبندگی روده بود و انسداد روده نبود. در واقع از ابتدا هم مشکل چسبندگی روده بوده که در قالب زخم معده یا مشکلات گوارشی بروز پیدا کرده بود و اکنون شرایط معده‌شان خیلی بهتر است.

او همچنین گفت: پدر به احتمال بسیار زیاد تا آخر هفته در بیمارستان بستری خواهند بود زیرا که عمل سنگینی بوده و نیاز به مراقب دارند.

وی در نهایت با اشاره به اینکه هنرمندان و مسئولین بسیاری در این مدت به عیادت استاد مشایخی آمده‌اند، بیان کرد: از سال گذشته پدر درگیر بیماری بوده و به دلایل گوناگون و در شرایط زمانی مختلف در بیمارستان بستری بود اما متاسفانه کسی حالی از ایشان نمی‌پرسید اما در این مدت افراد زیادی برای دیدن او آمده اند و این اتفاق دلگرم کننده‌ای است.

تا کنون هنرمندانی چون علی نصیریان (بازیگر قدیمی و رئیس جشن خانه سینما)، علی دهکردی (رئیس هیات مدیره انجمن بازیگران سینما)، محمود واعظی (رئیس دفتر رئیس جمهور)، سید مجتبی حسینی (معاون امور هنری)، شهرام کرمی (مدیر کل هنرهای نمایشی)، اتابک نادری( مدیر امور استان های اداره کل هنرهای نمایشی) و ... به عیادت این هنرمند رفته‌اند.

جمشید مشایخی از سال گذشته، چندین بار به دلیل عمل جراحی در بیمارستان بستری شده و دوران نقاهت طولانی را پشت سر گذاشته است.

او از ماندگارترین چهره‌های عرصه بازیگری و متولد ۶ آذر ۱۳۱۳ در تهران است. از سال ۱۳۳۶ با نمایش «وظیفه پزشک» فعالیت بازیگری‌اش را آغاز کرد و با فیلم کوتاه «جلد مار» در سال ۴۲ مقابل دوربین رفت، دو سال بعد با فیلم «خشت و آینه» وارد سینما شد.

این هنرمند تا به امروز ایفاگر نقش‌های زیادی بوده است که از جمله آن‌ها می‌توان به فیلم‌های «گاو»، «قیصر»، «شازده احتجاب»، «سوته‌دلان»، «خانه عنکبوت»، «کمال‌الملک»، «گل‌های داودی»، «آوار»، «پدربزرگ»، «طلسم»، «سرب»، «روز واقعه»، «خانه روی آب»، «یک بوس کوچولو»، «جرم» و «سیزده۵۹» و مجموعه‌های «هزاردستان»، «داستان‌های مولوی»، «سلطان صاحبقران»، «امام علی(ع)»، «پهلوانان نمی‌میرند» و «ستایش» اشاره کرد منبع: افتاب برچسب ها: جمشید مشایخی ، وضعیت جسمی ، چسبندگی روده

منبع: ناطقان

کلیدواژه: جمشید مشایخی وضعیت جسمی چسبندگی روده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۳۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، به طور کلی در جهان کمبود ذخایر خون برای انتقال این ماده حیاتی وجود دارد که یکی از دلایل این امر افزایش جمعیت مسن با تقاضای بیشتر برای خون و فقدان اهداکنندگان است. با این وجود اگر انبوهی از ذخایر خونی هم وجود داشته باشد، به راحتی نمی توان از آن استفاده کرد.

هر گروه خونی (آ، ب یا آ ب) یا هر گروه دیگری با وجود آنتی ژن های آ و ب متصل به زنجیره های قندی (oligosaccharide) روی سطح گلبول های قرمز شناسایی می شود. سلول های خونی در گروه اُ هیچ آنتی ژنی ندارند. هنگام انتقال خون باید گروه خونی اهداکننده و دریافت کننده یکسان باشد. در غیر اینصورت سیستم ایمنی به سلول های خونی اهداشده حمله و آنها را نابود می کند. این امر واکنشی مرگبار در پی خواهد داشت.

در همین راستا محققان دانشگاه فنی دانمارک(DTU) و دانشگاه لوند سوییس از آنزیم های تولید شده توسط یک باکتری معمول در روده برای حذف کردن آنتی ژن های آ و ب از گلبول های قرمز استفاده کردند. ماهر ابوهاشم یکی از مولفان ارشد تحقیق در این باره می گوید: برای نخستین بار کوکتل های آنزیمی جدید نه تنها آنتی ژن های معرف آ و ب را حذف کردند بلکه انواع دیگری از آنتی ژن که تصور نمی شد برای ایمنی انتقال خون چالش برانگیز باشند، را نیز حذف کردند.

باکتری روده کارگشای تولید گروه خون جهانی

همانطور که گفته شد، اصطلاح گروه خونی براساس ترکیبی از آنتی ژن های موجود روی سطح گلبول های قرمز خون هر فرد تعیین می شود. منظور ابوهاشم از انواع دیگر آنتی ژن در حقیت آنتی ژن های گروه خونی کشف شده از زمان کشف چهار گروه خونی در 120 سال گذشته تاکنون است.

محققان روی باکتریومی به نام Akkermansia muciniphila تحقیق کردند که در غشای روده انسان های سالم وجود دارد. همانطور که از نام آن، muciniphila، پیداست، این باکتری عاشق موسین، جزء اصلی مخاطی است که غشای داخل روده تولید می کند. باکتری مذکور از آنزیم ها برای تجزیه موسین ها برای ایجاد منبع کربن، نیتروژن و انرژی استفاده می کند و به طور اتفاقی، علاوه بر ظاهر شدن روی گلبول های قرمز در آنتی ژن های گروه خونی در غشای پوشش مخاطی وجود دارد.

نکته مهم درباره مخاط روده این باکتری است که می تواند روی ماده مذکور زندگی کند و بیشتر اوقات آنزیم هایی دارد که ساختار قند مخاطی را می شکند.

محققان 24 آنزیم باکتریایی را روی نمونه های خون آزمایش کردند و متوجه شدند آنها در تبدیل گروه خونی آ و ب به یک خون جهانی کارآمد هستند. عملکرد آنها در مقابل آنتی ژن ب نسبت به آ بسیار تاثیرگذارتر بود. ابوهاشم در این باره می گوید: ما به تولید خون جهانی از اهداکنندگان با گروه خونی ب نزدیک هستیم. البته باید تحقیقات بیشتری برای تبدیل گروه های خونی پیچیده تر آ انجام داد. تمرکز اصلی ما اکنون این موضوع است که آیا موانع دیگری در این زمینه وجود دارد یا خیر و اینکه چگونه می توان آنزیم های بدنمان را طوری ارتقا داد تا به هدف نهایی تولید خون جهانی دست یافت.

این تحقیق در ژورنال نیچر میکروبیولوژی منتشر شده است.

کد خبر 6092973 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • شرایط جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد
  • مشکلات جسمی اسرای فلسطینی بعد از آزادی بر اثر شکنجه در زندان
  • مرگ خاموش تخت‌جمشید و بیستون
  • عملیات آبرسانی به ۶ روستای درمیان آغاز شد
  • پاکسازی گلسنگ‌ها از چهره تخت جمشید + فیلم
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد